Vi erbjuder juridisk rådgivning. 

Kontakta oss via formuläret eller 010-641 05 99 så hjälper vi dig.

Telefontid vardagar 08:30 – 17:00


Med tanke på alla olika sorters juridiska frågor som vi möter i vardagen på daglig basis är det inte konstigt att behovet av juridiska tjänster är stort.


Fokus på Kvalitet och Etik

Sökandet efter rätt jurist kan vara tidskrävande och inte minst stressande.

Svenskajurister.se har som ambition att ta bort bördan för dig genom att förmedla rätt juridiska expertis baserat på din specifika situation och behov.

Vi samarbetar bara med jurister och byråer som kan intyga att anställda med titeln jurist eller advokat har:

  • En juristexamen från ett svenskt universitet/högskola.
  • Minst tre års sammanlagd yrkeserfarenhet som jurist.
  • Dokumenterad erfarenhet och nöjda kunder i historiken.

Att välja en jurist genom Svenskajurister.se ska borga för att du kan vara trygg med att vi valt ut en jurist meden stark etisk grund och en bevisad historik av att leverera juridiska tjänster av hög kvalitét.


Villkor för gratis rådgivning

Vi får ofta frågan kan ni ge gratis juridisk hjälp? Du är alltid välkommen att maila, men vi kan av naturliga skäl inte garantera vi hinner med ditt ärende.

Dels är juridik i praktiken sällan ett enkelt ja eller nej, utan kräver en samlad bedömning varvid vi ofta behöver mer bakgrundsinformation för att ge ett svar. 

  • Om vi kommer fram till att du behöver träffa en specialist för att till exempel sätta upp ett avtal eller vill ha en åsikt om en eventuell tvistförhandling förmedlar vi ditt ärende till en lämplig jurist.
  • Om din fråga är mer lämplig att ställa till en myndighet, istället för en jurist kommer vi hänvisa dig dit.
  • Om vi kan ge dig ett svar med hjälp av den information du lämnat till oss, svarar vi naturligtvis så fort vi bara kan.

Om vi hänvisar dig till en specialist eller det behövs göras en samlad bedömning, tar den juristen eller advokaten förstås sedvanligt betalt – vi är inga trollkarlar trots allt – men då kan du känna dig trygg i att ditt ärende har blivit rätt hanterat.


Hur skiljer vi oss ifrån andra förmedlingstjänster?

Vi tackar nej till en majoritet av de jurister och byråer som vill samarbeta med oss.

I huvudsak tackar vi nej därför vi inte tror juristen kommer uppfylla den nivå av servicegrad eller innehar den expertis som vi vill leverera till dig som anlitar en jurist via Svenskajurister.se.

Vi säljer inte eller delar ut din förfrågan till flera jurister utan samarbetar med jurister och väljer den vi tror är bäst lämpad för att hjälpa dig.


Om du inte är nöjd med juristen, kan du alltid vända dig till oss.

Vi hoppas du uppskattar att varje jurist och byrå noggrant utvärderats för att säkerställa att de inte bara har den rätta kunskapen och erfarenheten utan sätter dig som klient i första rummet.


Om Bolaget

Svensk Juridik & Affärsrådgivning AB
Organisationsnummer: 559457-0367
Tellusvägen 43, 186 43 Vallentuna